19 december 2016

Hallo grote en kleine vrienden en vriendinnen,

Toen ik eind augustus half verlamd en onverwacht op een brancard uit mijn huis naar het Vlietland ziekenhuis gebracht werd, had ik niet kunnen bevroeden dat ik afgelopen donderdag 15 december weer in mijn eigen bed thuis zou slapen. Ik strompel weliswaar nog met een looprekje door mijn huis en op straat met een rollator of in een rolstoel. Maar mij is verzekerd dat ik binnen afzienbare tijd zonder deze kan.

Daarom ben ik voornemens gewoon weer vanaf 1 mei te gaan optreden.
Zij het geen 7 keer per week meer, maar toch 1 á 2 keer per week op een verjaardag feest bij de fans thuis of voor de wat oudere fans op hun bruiloft en in de winkelcentra op de foto met Bassie.
Ook zou ik het leuk vinden om zonder rooie neus af en toe eens op te duiken in een speelfilm en dergelijke. En voor een redelijke reisvergoeding ben ik niet ongenegen om eens te komen vertellen wat ik in die 57 jaar allemaal meegemaakt heb als acrobaat, circus,- en theater Clown, TV-acteur en mondharmonicasolist.

De grote verrassing was wel, toen ik thuis kwam, dat niet in de woning was waar ik met mijn gezin al vierenvijftig jaar woonde, maar in een andere totaal aangepaste woning op 20 meter afstand van mijn oude huis.

Dank ik u allen nog voor de onmetelijke partij kaarten en brieven waarin u mij beterschap en herstel toewenste in de voor mij niet prettigst tijd van mijn leven.

En zie daar: Het heeft geholpen, ik ben weer thuis!

Klikt u even op de link hieronder, dan wens ik u persoonlijk alle geluk voor de komende dagen en het nieuwe jaar toe.

Hartelijke groeten,

Bassie van Toor

Klik hier voor mijn kerstgroet: Kerstgroet Bassie 2016